ЗА БЪЛГАРСКИ ЩРАКНЕТЕ ТУК!    FOR ENGLISH CLICK HERE!

ВАСЪЧНО-ЛАВАНДУЛОВ МЕХЛЕМ НА Д-Р БАЛЧЕВ

5,00 лв.

Восъчно - лавандулов мехлем на д-р Балчев е резултат и по-нататъшно развитие на инкапсулирания опит, който имаме, натрупан при производството, предлагането и оценката на мнението на потребителите на 10% Прополисов мехлем на д-р Балчев, в продължение на повече от 15 години. Най-характерно за него е универсалното действие, подкрепено от дискретен лавандулов аромат и категоричен бърз и траен ефект.

Бледо жълтият цвят и фината текстура корелират с нежното и продължително въздействие върху кожата, като я правят по-мека и чувствителна, повишават чувството на защитеност. Но това са само първите впечатления. Нанесен върху устните, ефектът е като на балсам за усти. Релефът на устните се изглажда, усилва се естественото кръвонапълване, подчертава се естественото оцветяване. Единственото, което го прави по-различен е 8х по-голямото количество в кутийката по сравнение с повечето предлагани лип балсами. Нанасянето върху кожата след бръснене и особено след епилация, микродермоабразио, пилинг и аналогични процедури, премахва чувството на раздразнение, намалява иритативните прояви. Използването на продукта има място през всеки един сезон и при всяка възраст и пол. През лятото защитава кожата от температурните и изсушаващи въздействия на въздуха, вятъра, слънцето. Добре е да се нанася по откритите части на кожата против слънчеви изгаряния. През зимата е с благоприятно действие при хреми, като прилагането върху крилата на носа намалява тяхната болезненост и зачервяване. Нанасянето му върху ръцете намалява усещането за студ, подобрявайки регионалното кръвообращение. Показан е за прилагане при хора, които имат контакт с различни масла, горива, миещи препарати, работят с вода, като предпазва кожата от напуквания, явления на контактен дерматит, в комплекс с основните лечебни и профилактични мероприятия. С благоприятен ефект против и при ухапвания от насекоми. Наличието на вит. Е в състава дава допълнителна защита на кожата и нейните градивни части от окисление и стареене, като така структурата и младият ѝ външен вид и функционалност се запазват по-дълго време. Натуралният пчелен восък дава допълнителна устойчивост на кожата към вода, студ и други външни агенти. Комплексното въздействие на инградиентите на продукта води до намаляване на образуването на фини бръчки, които са основна външна изява на процесите на стареене на кожата.

Това е един BhBp продукт с восък, който заема устойчиво достойно място в серията ни BhBp-ДДА -"Добре е да го има в Домашната Аптечка".

Опции за покупка

Базова цена: 5,00 лв.
Доставка
Доставка

Доставка с куриер до поискване с наложен платеж

Подобни продукти:

 • 3,60 лв.

  БАЛСАМ ЗА УСТНИ - ЛАВАНДУЛА

 • 3,60 лв.

  БАЛСАМ ЗА УСТНИ - ПРОПОЛИС

 • 3,60 лв.

  БАЛСАМ ЗА УСТНИ - МЕД

 • 6,42 лв.

  BhBp ПРОПОЛИСОВ ГЕЛ


Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!